Vacature

Vacature: Medisch adviseur
Medisch adviseur of tweede carrière medische specialist

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar medisch adviseurs die bij willen dragen aan het leveren van kwalitatief goede adviezen aan onze opdrachtgevers. Je beoordeelt daartoe geheel zelfstandig en onafhankelijk medische gegevens van cliënten. Indien nodig vraag je aanvullende medische informatie op bij behandelende medici of onafhankelijke experts. Uiteindelijk draait het om de schriftelijke vastlegging van jouw advies in een rapportage. Voor de inhoud ben jij verantwoordelijk. In Zaltbommel word je ondersteund door een secretariaat dat zorgt voor het completeren van het rapport en de lay-out daarvan.

Wat vragen we van jou?

Je bent BIG geregistreerd arts en medisch specialist (verzekeringsarts, huisarts of een ander medisch specialist). Het is een pre als je meerdere jaren ervaring hebt als medisch adviseur en RGA bent geregistreerd).
Het vak van medisch adviseur is een mooi en bijzonder vak. Je moet beschikken over goede inhoudelijk medische kennis, een kritische houding, het kunnen analyseren van de feiten om daaruit een gewogen oordeel te vormen en conclusies te trekken. Om dit vervolgens helder en in voor leken begrijpelijke taal te kunnen verwoorden in schriftelijke adviezen. Daarom kan de keuze voor het medisch adviseurschap ook een interessante carrière switch zijn, of een aanvulling zijn op het huidige specialisme en of goed passen bij de overgangsfase naar de pensioen gerechtigde leeftijd. Belangrijke competenties zijn: Analytisch vermogen, een inzichtelijk oordeelsvorming, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid , en het vermogen om medische terminologie te vertalen naar een goed voor leken leesbaar medisch advies.

Een flexibele inzetbaarheid is mogelijk. De werkzaamheden vinden gedeeltelijk plaats bij de opdrachtgevers, op kantoor in Zaltbommel en vanuit huis.

Meer informatie over de vacature

Neem dan contact op met Anita van Dinther op telefoonnummer 0418 – 642 951 of stuur een mail naar HR@veduma.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast over de functie? Dan ontvangen wij graag jouw brief met een duidelijke motivatie en een uitgebreid cv via HR@veduma.nl. Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De organisatie

Veduma Medisch Adviseurs is een adviesbureau. De werkzaamheden zijn zeer divers. Onze adviezen worden gegeven aan verzekeringsmaatschappijen, schaderegelingsbureaus, advocaten en diverse (semi-) overheidsinstellingen. We adviseren onder andere op het gebied van de personenschade zoals verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten, medische incidenten, en ook op het gebied van de particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Naast het verzorgen van medisch advies houdt Veduma zich ook bezig met het organiseren van opleidingen en nascholing voor medici en andere professionals. De organisatie in Zaltbommel is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst.